Category Archives: Dating aalborg Thisted


Ubeskyttet samleje Billund

Nogle teenagemødre forklarer, at graviditeten ikke var decideret planlagt, men at de godt vidste, at de løb en risiko ved at dyrke ubeskyttet sex. Ofte understreger. Du skriver, at I havde ubeskyttet sex, men at du trak dig ud, inden du kom. Dette er IKKE en sikker beskyttelse mod graviditet. Man regner med, at afbrudt samleje   Mangler: billund. Mange unge har ubeskyttet sex. I en uofficiel undersøgelse fra Sexlinien for Unge havde over halvdelen af deltagerne haft sex uden at bruge  Mangler: billund.

Ubeskyttet samleje Billund - OUT

Og hun skal bruge en abort, for hun er under 18 år og skal hun bruge forældrenes underskift på det eller behøves det ikke? En undersøgelse fra Socialforskningsinstituttet viser, at teenagepiger, der vælger at få et barn, oftere end deres jævnaldrende har haft en belastet barndom, for eksempel med forældre, der var arbejdsløse i længere perioder, der var misbrugere, psykisk syge eller voldelige.

Videos

Den første gang: 3 piger fortæller Nødprævention er en metode, som piger og kvinder kan bruge til at forhindre graviditet efter et ubeskyttet samleje med en dreng eller mand. Mange unge har ubeskyttet sex. I en uofficiel undersøgelse fra Sexlinien for Unge havde over halvdelen af deltagerne haft sex uden at bruge  Mangler: billund. Hvis en sund kvinde uden tidligere underlivslidelser med regelmæssige blødninger har ubeskyttet samleje med en ligeledes sund og rask mand et par gange  Mangler: billund.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Next page →